Ikä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata MyPizza.fi-palvelun tuotteita.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan ravintolan sivussa.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille.

Maksuvaihtoehdot

1. Maksu toimitettaessa

Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

2. Maksu noudettaessa

Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

3. Luottokorttimaksu, Verkkopankkimaku, Mobilepay

Tilaukset maksetaan etukäteen luottokortilla, verkkopankissa tai mobilepayilla Paytrail-maksupalvelussa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on ne. Korttimaksuvälineinä hyväksytään yleisimmät luottokortit sekä debit-kortit. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tilaus siirretään ravintolalle.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen / tietosuojaselosten. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Mypizza.fi-palvelun asiakkaaksi.

Toimitus

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatio

Mypizza.fi-palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa voi myös olla yhteydessä suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaakseen tiedon kulkua.

Valmistaja

Tilatut tuotteet siirtyvät tilauksen jälkeen Mypizza.fi-palvelun yhteistyökumppanille, jonka asiakas on valinnut. Asiakkaan valitsema toimittaja valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.                     

Subscribe to our newsletter